FÅ DIT EGET PERSONLIGE MALERI

Maleri på bestilling

Hvis du er vild med min stil, men der mangler dét maleri, som du drømmer om i galleriet, maler jeg gerne et maleri på bestilling til dig. Når du bestiller et maleri, tager vi en snak om hvilken størrelse, farver og elementer, du ønsker indgår i maleriet. Herefter går jeg i gang med at male.

Undervejs kontakter jeg dig, og du får mulighed for at se, hvordan det går med maleriet og dets retning. Jeg kan ikke sige præcist, hvordan et maleri på bestilling bliver, fordi processen er både spontan og eksperimenterende. Derfor er du heller ikke forpligtet til at købe maleriet, hvis du ikke kan lide det.

Sådan køber du et maleri på bestilling

Kontakt mig på telefon 2238 7881 for en uforpligtende snak og bestilling af maleri eller collage/mixed media. Du er også velkommen til at kigge forbi galleriet. Så kan vi tage udgangspunkt i de malerier, jeg har, når vi skal tale om det maleri, du ønsker dig

Lån et maleri før du køber

Mit hjem er mit galleri. På den måde kan du se, hvordan kunstværkerne ser i en stue. Når du besøger galleriet hjælper jeg dig med at udvælge malerier, du kan lide og vi hænger dem op på en væg, der minder om det sted, hvor det skal hænge hos dig.

Forelsker du dig i et par malerier, er du altid velkommen til at låne malerier med hjem, så du kan se, hvordan de ser ud i dit hjem. Så kan du gå og summe over hvilket maleri, der passer bedst til din stue. Når du er færdig med at låne malerierne, kommer du tilbage med de malerier, du ikke vil købe.

Det koster ikke noget at låne malerier med hjem. Finder du ud af, at udtrykket skal være et andet, maler jeg meget gerne et maleri på bestilling specielt til dig i de farver, du kan lide.

Sådan køber du et maleri på bestilling

Kontakt mig på telefon 2238 7881 for en uforpligtende snak og bestilling af maleri eller collage/mixed media. Du er også velkommen til at kigge forbi galleriet. Så kan vi tage udgangspunkt i de malerier, jeg har, når vi skal tale om det maleri, du ønsker dig

Lån et maleri før du køber

Mit hjem er mit galleri. På den måde kan du se, hvordan kunstværkerne ser i en stue. Når du besøger galleriet hjælper jeg dig med at udvælge malerier, du kan lide og vi hænger dem op på en væg, der minder om det sted, hvor det skal hænge hos dig.

Forelsker du dig i et par malerier, er du altid velkommen til at låne malerier med hjem, så du kan se, hvordan de ser ud i dit hjem. Så kan du gå og summe over hvilket maleri, der passer bedst til din stue. Når du er færdig med at låne malerierne, kommer du tilbage med de malerier, du ikke vil købe.

Det koster ikke noget at låne malerier med hjem. Finder du ud af, at udtrykket skal være et andet, maler jeg meget gerne et maleri på bestilling specielt til dig i de farver, du kan lide.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om Ries kunstgalleri

Få nyt om mit arbejde med kunsten, eksklusive invitationer til ferniseringer og fribilletter til kunstmesser.

Jeg passer godt på dine oplysninger og videregiver dem ikke til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.