KUNSTFORENINGER

Udstilling i kunstforeninger og kunst i virksomheden

Kunst kan være med til at skabe ekstra energi og arbejdsglæde. Jeg tilbyder udstilling i kunstforeninger og virksomheder, som gerne vil give medarbejderne en ekstra god oplevelse, når de går på arbejde.

Vi aftaler en periode, I gerne vil udstille mine malerier i, et antal værker, I gerne vil udstille, samt at minimumskøb. Når aftalen er på plads, sørger jeg for transport og ophængning i jeres virksomhed. Jeg laver udstilling i kunstforeninger i hele Danmark.

Vil I have moderne kunst på væggene i jeres virksomhed? Kontakt mig for at lave en aftale om udstilling i din kunstforening.

Galleribesøg for kunstforeninger

Vil I have et indblik I, hvordan kunsten bliver skabt, inviterer jeg også gerne kunstforeninger på besøg. Vi starter i mit atelier, hvor I får muligheden for at komme med bag kulisserne og opleve livet som kunstner. Her fortæller jeg om mit arbejde med malerierne, mine teknikker og min inspiration. Derefter vil vi gå på opdagelse i galleriet – som også er mit hjem – og jeg serverer en forfriskning, som I kan nyde, mens I kigger på kunst.

Malerier på bestilling som gave til mærkedage

Er der jubilæum, rund fødselsdag eller andre mærkedage, der skal fejres i virksomheden, er et kunstværk en god og speciel gave, modtageren vil huske. Jeg maler gerne et værk efter jeres ønske, som kan glæde i mange. Kontakt mig og aftal nærmere. Læs mere om malerier på bestilling her

Udsmykningsopgaver

Unik kunst og udsmykning er fantastisk til at skabe stemning og brande virksomheden gennem indretning – uanset om I vil have udsmykket en hel væg eller vil have et unika værk, der fortæller noget om jeres virksomhed. Jeg kan hjælpe med alt fra en imponerende velkomst med kunst i receptionen til inspirerende mødelokaler.

Det færdige værk har selvfølgelig aftryk af min moderne, grafiske stil, men I kan præge udsmykningen med ønsker til fx farver, temaer eller udtryk – jeg tilpasser værket, så det passer til jeres virksomhed.

Har I en væg, I gerne vil have udsmykket med jeres eget kunstværk, så kontakt mig for et uforpligtende møde, hvor I kan fortælle om jeres ønsker til udsmykning, og jeg kan komme med ideer til, hvordan I kan skabe et kreativt miljø med wow-faktor i jeres virksomhed.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om Ries kunstgalleri

Få nyt om mit arbejde med kunsten, eksklusive invitationer til ferniseringer og fribilletter til kunstmesser.

Jeg passer godt på dine oplysninger og videregiver dem ikke til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.