MALERIER

FIGURATIVE OG ABSTRAKTE MALERIER INSPIRERET AF NATUREN

Leder du efter det helt rigtige kunstværk til dine vægge? Er du til moderne kunst med et grafisk udtryk? Og elsker du at gå på opdagelse i malerierne? Så tag et kig på mine figurative og abstrakte malerier. I mit galleri i Kolding finder du blandt andet:

Alle mine malerier er malet med akrylmaling, inspireret af naturens former, mønstre og strukturer. Jeg arbejder i mange lag og eksperimenterer med farver og forskellige teknikker og redskaber. Det giver malerier med dybde og interessante, grafiske effekter.

Læs mere om min arbejdsproces her.

Du kan også følge med på instagram og se, hvad jeg har gang i lige nu.

Besøg Ries Kunstgalleri

I mit galleri i Kolding finder du et stort udvalg af collager og figurative/abstrakte malerier –medmindre jeg har mange værker på udstilling. For det meste er mit hjem fyldt med collager og figurative / abstrakte malerier til salg, så der er masser at kigge på. Jeg bruger mit hjem som galleri, så du kan se, hvordan malerierne ser ud på væggen.

Du er altid velkommen til at kigge forbi galleriet på Lundsmindevej 16, 6000 Kolding. Jeg har faste åbningsdage onsdage 11-17 og søndage 11-15, men du kan også lave en anden aftale om at besøge galleriet på telefon 2238 7881.

Få hjælp til at vælge dine malerier til væggen

Nogle gange er det kærlighed ved første blik – andre gange skal man lige sove på det. Vil du have figurative eller abstrakte malerier til væggen, men ved du ikke, hvad der passer til dine vægge, så lån et par malerier eller mixed media collager med hjem. Jeg hjælper gerne med at finde de rigtige farver og motiver til dit hjem. Finder du ikke noget i galleriet, der passer præcist til dine vægge, kan du bestille et kunstværk, der rammer din stil.

Mange af mine malerier findes også som kunstplakater og kort. Se hvilke her

Tilmeld dig nyhedsbrevet om Ries kunstgalleri

Få nyt om mit arbejde med kunsten, eksklusive invitationer til ferniseringer og fribilletter til kunstmesser.

Jeg passer godt på dine oplysninger og videregiver dem ikke til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.