MIXED MEDIA

UNIKKE COLLAGER OG MIXED MEDIA

Det særlige ved collager er den historiefortælling, der opstår, når mønstre, farver og fotografier møder hinanden. I mine collager finder du ofte de samme motiver, som i mine malerier: det abstrakte, mennesker og træer kombineret med grafik, mønstre og strukturer. Ligesom i malerierne, er collagerne opbygget af mange spændende lag, der skaber nysgerrighed.

De fleste collager og mixed media laves i målene 32×32, 40×50, 50×50, 50×70 eller 60×80. Alle collager leveres i ramme, med mindre andet er aftalt.

Har du ikke plads til de store malerier på dine vægge, er collager en god måde at få unik kunst und i hjemmet på. I mit galleri i Kolding finder du masser af mixed media kunstværker i ramme. ‘

Hvis du har lyst til at gå på opdagelse i mit collageunivers, så kig forbi galleriet på Lundsmindevej 16, 6000 Kolding i åbningstiden onsdag kl. 11.17 og søndag kl. 11-15. Du kan også besøge mig Efter aftale. Ring på telefon 2238 7881, så åbner jeg galleriet for dig.

Bestil en collage

Har du særlige ønsker til en collage, kan du også bestille en collage. Sammen finder vi ud af, hvilke farver og elementer, du gerne vil have med.

Collager som kunstplaket

Derfor laver jeg mange af mine collager og mixed media som kunstplakat og kort til overkommelige priser. De laves altid i et begrænset oplag på 20 stk., signeret og nummereret.

Kunstplakater trykt på kraftigt papir med struktur i målene 30×40 koster kr. 250 uden ramme og kr. 350 med ramme.

Kunstplakater trykt på kraftigt papir i målene 50×70 koster kr. 400 uden ramme og kr. 600 med ramme.

Alle kunsttryk fås med og uden tryk af mit navn og logo.

Kunsttrykkene laves også som A5 dobbeltkort med konvolut i cellofan til kr. 30 pr. stk. Fire stk. koster kr. 100.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om Ries kunstgalleri

Få nyt om mit arbejde med kunsten, eksklusive invitationer til ferniseringer og fribilletter til kunstmesser.

Jeg passer godt på dine oplysninger og videregiver dem ikke til andre. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.